Timeline fotoverslag van het plaatsen van een lariks/…

Timeline fotoverslag van het plaatsen van een lariks/douglas berging lessenaar met overkapping te Woudsend.

Functionele berging lessenaar met overkapping lariks/douglas en zwart geïmpregneerde wandbetimmering. De berging is uitgevoerd met een enkele douglas loopdeur met glas en opzetroedes.
De wandbetimmering bestaat uit fijnbezaagd vuren halfhoutsrabat welke zwart geïmpregneerd is en aanvullend 2x zwart gespoten. Hierdoor zijn de wanden de eerste paar jaren vrij van onderhoud. Het onbehandelde douglas hout zal worden na behandeld met de Woca Exterior Oil, voor een gedegen water werende bescherming. De wand onder de overkapping is dubbelzijdig betimmerd.

In de berging is gekozen voor een 18mm houten binnenvloer en voor onder de overkapping een lariks/douglas vlonderterras. De dakbedekking bestaat uit metalen dakplaten met aan de achterzijde een 120 mm polyester gootset.
Bekijk dit bericht op Facebook
%d bloggers liken dit: