Geplaatst – Berging puntdak met overkapping Handige …

Geplaatst – Berging puntdak met overkapping

Handige berging met een ruime overkapping volledig geïmpregneerd in de kleur oud grijs. De berging is uitgevoerd met een vuren loopdeur met isolatieglas aan de binnenzijde geïsoleerd en dubbelwandig betimmerd.

De wandbetimmering bestaat uit oud grijs geïmpregneerd vuren rabat. Door de klant zelf na behandeld met de Woca Exterior Oil Naturel, een gedegen waterwerende transparante olie gedragen verf. De fundering bestaat uit hardhouten balken welke met hardhouten piketpalen in de grond is verankerd.

In de berging is gekozen voor een 18 mm houten binnenvloer en voor onder de overkapping een lariks/douglas vlonderterras. De dakbedekking bestaat uit metalen dakplaten met aan de achterzijde een 120 mm polyester dakgootset.


Bekijk dit bericht op Facebook

%d bloggers liken dit: