Douglas berging met overkapping te Hurdegaryp

2022 te Hurdegaryp – Berging puntdak met overkapping

In opdracht van de klant, een robuuste douglas berging met overkapping en stijlvol veranda hekwerk. Compleet vervaardigd van hoogwaardig geschaafd douglas hout. De wanden zijn betimmerd met zwart geimpregneerd douglas fijnbezaagd Zweeds rabat. Het dak bestaat uit douglas veer en groef dakbeschot, dampremmende folie en is duurzaam afgewerkt met zwarte metalen dakplaten en een zinken dakgoot aan beide zijden. Het hele bouwwerk is stevig gefundeerd door middel van een hardhouten balkenframe en verankerd met hardhouten piketpalen. De toegang tot de berging gaat via een douglas loopdeur met cilinderslot en veiligheidsglas. Aan de zijkand van de berging is er gekozen voor een douglas uitzetraam.

%d bloggers liken dit: