Douglas berging puntdak met overkapping en oud grijs geimpregneerde wanden

Douglas berging puntdak met overkapping tot 400 cm

Onlangs toegevoegd – Functionele berging/tuinhuis met overkapping van 300 of 400 cm, robuust uitgevoerd in wandsysteembouw met een fijnbezaagde douglas Zweeds rabat wandbetimmering. Compleet inclusief deur met cilinderslot en veiligheidsglas, veer-en-groef dakbeschot en metalen dakpanplaten in de kleur zwart of rood. Dit alles stevig gefundeerd op een hardhouten fundament en verankerd met hardhouten piketpalen.

Uniek is de speciale keuze qua impregneren bij de wandbetimmering. U heeft hier bij de keuze uit: onbehandeld, oud grijs, zwart geimpregneerd en zwart gespoten. De vermelde prijzen zijn inclusief montage!

Klik HIER en bekijk de modellen!

%d bloggers liken dit: