Actiemodellen inclusief montage in meerdere maatvoeringen

Bekijk eens onze stijlvolle en functionele berging lessenaar actiemodellen. Model 1, berging lessenaar met een robuuste 28 mm geimpregneerd vuren blokhutprofiel wandbetimmering, keuze uit een dubbele thermowood deur ( duurzaamheidsklasse 1 ) met of zonder veiligheidsglas, geïsoleerde metalen dakplaten en hardhouten fundament. Model 2, berging lessenaar met overkapping, 19 mm geimpregneerd vuren rabat wandbetimmering, keuze uit een dubbele deur met of zonder veiligheidsglas, geïsoleerde metalen dakplaten, prefab betonpoer en hardhouten fundament. Beide modellen verkrijgbaar in meerdere afmetingen en compleet gemonteerd tot een max van 125 km. v.a. Feanwâlden. Montage binnen een straal van 75 km. v.a. Feanwâlden is zelfs bij de prijs inbegrepen!

Bekijk de modellen via: https://www.houtbouw-debruin.nl/categorie/actiemodellen/

%d bloggers liken dit: