2022 te Camping klein Zwitserland Bergumermeer – Berging lessenaardak

In opdracht van de klant geplaatst; maatwerk uitvoering functionele berging met lessenaardak, speciaal voor op de camping van klein Zwitserland Bergumermeer. De wandbetimmering bestaat uit mooie fijnbezaagde geimpregneerde vuren channelsiding planken. Het dak is gemaakt van 19 mm veer-en-groef dakbeschot en is afgewerkt met duurzame metalen dakplaten in de kleur antraciet. De enkele deur heeft echt glas, degelijk scharnierwerk en een deurafsluiting met cilinderslot. Voor de afwatering is er gekozen voor een stevige 120 mm polyester gootset. Alles stevig gefundeerd op hardhouten fundatiebalken welke met de grond verankerd zijn door middel van hardhouten piketpalen.

De impregneerkleur van de berging is gekozen als bijpassende kleur zoals van de chalet, waarbij er ook gekozen kan worden uit een douglas hout kleur. Kijk voor meer modellen en inspiratie op: www.houtbouw-debruin.nl

%d bloggers liken dit: