2022 te Sappermeer – Berging lessenaar dak met overkapping

Deze robuuste berging met ruime overkapping is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren. De afmeting van de berging is B200xD400 cm met een overkapping van B500xD400 cm. De wanden zijn betimmerd met fijnbezaagd vuren Zweeds rabat welke volledig in een eiken kleur zijn geimpregneerd. Alles stevig gefundeerd op een hardhouten ringbalk en verankerd met hardhouten piketpalen.

De vrijstaande palen staan op een prefab betonpoer met verstelbare plaat. Het dak, bestaande uit 19 mm veer-en-groef dakplanken is afgewerkt met duurzame metalen dakplaten. De klant heeft gekozen voor vuren hout, maar er kan tevens gekozen worden voor douglas. Bekijk deze en nog veel meer mogelijkheden op de website van Houtbouw de Bruin – www.houtbouw-debruin.nl.

%d bloggers liken dit: