Overkapping geplaatst te Boornbergum

2022 te Boornbergum – Overkapping lessenaar

Deze robuuste overkapping heeft een afmeting van B350xD250 cm en is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren. De wanden zijn betimmerd met fijnbezaagd vuren Zweeds rabat welke volledig in een mooie egale eiken kleur zijn geimpregneerd. De staanders, schoren en boeidelen zijn zwart geimpregneerd. Het geheel is stevig gemonteerd op een vlonder terrasvloer met hardhouten ringbalk en verankerd met hardhouten piketpalen.

Overkapping geplaatst te Boornbergum
Overkapping geplaatst te Boornbergum

Het dak, bestaande uit 19 mm veer-en-groef dakplanken is afgewerkt met duurzame metalen dakplaten. Bekijk deze en nog veel meer mogelijkheden op de website van Houtbouw de Bruin – www.houtbouw-debruin.nl.

%d bloggers liken dit: