Standaard inbegrepen:

Onbehandeld, oud grijs en/of zwart
Duurzame metalen dakplaten
Dakbeschot (veer & groef)
1 dichte zijwand + achterwand
Betonpoer(en)
Hardhouten fundatiebalken
Hardhouten piketpalen
Alle bevestigingsmaterialen
Volledige montage *

Optioneel tegen meerprijs:

28 mm vlonder terrasvloer
Extra zijwand of Hekwerk
Complete dakgootset
Verf/beits t.b.v. nabehandeling

Overkapping douglas B300xD300 met Zweeds rabat wanden en metalen dakplaten

Deze robuuste vrijstaande overkapping is gemaakt van hoogwaardig douglas hout waarbij de wanden zijn afgewerkt met geimpregneerd fijnbezaagd douglas Zweeds rabat. Stevig gefundeerd op een hardhouten balk en hardhouten piketpalen en een 110×110 mm staander op een prefab grijze betonpoer met stelplaat.

Het dak bestaat is gemaakt van veer & groef planken en is afgewerkt met duurzame onderhoudsvrije metalen dakplaten. Kortom een zéér stijlvolle overkapping voor in uw tuin om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven.

Voorzijde
ca. 240 cm

Achterzijde
ca. 230 cm

Afmeting
B300xD300 cm

Staander
110×110 mm

Wanden
Zweeds rabat

* Montage is alleen van toepassing binnen een straal van maximaal 60 kilometer v.a. Feanwâlden.

 • Beschikbare productopties

  U kunt de beschikbare opties selecteren en deselecteren door op de betreffende afbeelding van de optie te klikken.
  Een geselecteerde optie wordt aangeduid door middel van een keuzerondje
  of selectie vinkje
  .
  Let op! - Impregneren is geen eindproduct. Voor een complete bescherming dient u het hout, ook wanneer deze geimpregneerd is, na te behandelen door deze te verven of beitsen. Wij adviseren hiervoor om een olie gedragen verf te gebruiken. Een olie gedragen verf trekt goed in het hout en heeft een zeer goede waterwerende werking, hierdoor blijft het hout beter beschermd. De door ons geïmpregneerde houtproducten zijn direct overschilderbaar met alle voorkomende verfsystemen.
  Selecteer hieronder uw keuze:
  Deze overkapping is standaard uitgevoerd met 1 dichte zijwand. U heeft hierbij de keuze of u deze aan de linkerkant of aan de rechterkant wenst.
  Selecteer hieronder uw keuze:
  Deze overkapping is standaard uitgevoerd met 1 open zijwand. U heeft hierbij echter aan de hand van de onderstaande opties de keuze om deze gedeeltelijk of volledig dicht te laten maken. De hoogte/breedte van een horizontaal/verticaal zijwand deel of hekwerk is ca. 100 cm.
  Selecteer hieronder uw keuze:
  Hieronder treft u een aantal optionele keuzeopties aan zoals een vlonder terrasvloer en een complete dakgootset. Een vlonder terrasvloer bestaat uit 28 mm vuren vlonderplanken met antislip groeven, anti-worteldoek, geïmpregneerde vloerbalken, extra hardhouten piketpalen en bevestigingsmaterialen. De vlonderplanken worden in een douglas kleur geimpregneerd wanneer u heeft gekozen voor onbehandelde wanden en oud grijs wanneer u heeft gekozen voor oud grijs geimpregneerde wanden van de overkapping.
  De dakgoot bestaat uit een complete set, inclusief eind- en koppelstukken, 125 mm bakgoot(en), beugels en regenpijp(en) tot aan het maaiveld. Wanneer u één of meerdere van de onderstaande optie mee besteld, worden deze uiteraard meegenomen in de montage en volledig door ons vakkundig gemonteerd.
  Selecteer hieronder uw keuze:


 • Montage van dit model is inbegrepen tot een afstand van maximaal 75 kilometer v.a. Feanwâlden. Is het montage adres tussen de 76 en 125 kilometer v.a. Feanwalden? Dan geld er een toeslag van € 250,- Bij locaties verder dan 125 kilometer is montage helaas NIET mogelijk!
  Selecteer hieronder de juiste optie
 • Het nabehandelen van hout is absoluut noodzakelijk, zelfs bij geïmpregneerd hout. Impregneren beschermd uw hout goed tegen schimmels en andere aanslag die houtrot veroorzaken, maar heeft geen water werende werking zoals een verf of beits. Het is daarom zéér belangrijk om uw aankoop binnen niet al te lange tijd na te behandelen.
  Wij adviseren daarvoor de ProTec Woodstain - een speciaal ontwikkelde vuil- en waterafstotende beits. Met de ProTec beits beschermd u het hout optimaal tegen de weersinvloeden, de natuurlijke vergrijzing en haalt u het maximale uit de levensduur van het hout.
  Introductie video ProTec Woodstain
   
  Selecteer hieronder uw keuze