Standaard inbegrepen:

Onbehandeld, oud grijs en/of zwart
Duurzame metalen dakplaten
Dakbeschot (veer & groef)
1 dichte zijwand + achterwand
Betonpoer(en)
Hardhouten fundatiebalken
Hardhouten piketpalen
Alle bevestigingsmaterialen
Volledige montage *

Optioneel tegen meerprijs:

28 mm vlonder terrasvloer
Extra zijwand of Hekwerk
Complete dakgootset
Verf/beits t.b.v. nabehandeling

Overkapping B350xD250 met geimpregneerd vuren Zweeds rabat en metalen dakplaten

Deze robuuste vrijstaande overkapping is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren waarbij de wanden zijn afgewerkt met geimpregneerd fijnbezaagd vuren Zweeds rabat. Stevig gefundeerd op een hardhouten balk en hardhouten piketpalen en een 120×120 mm staander op een prefab grijze betonpoer met stelplaat.

Het dak bestaat is gemaakt van veer & groef planken en is afgewerkt met duurzame onderhoudsvrije metalen dakplaten. Kortom een zéér stijlvolle overkapping voor in uw tuin om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven.

Voorzijde
ca. 240 cm

Achterzijde
ca. 230 cm

Afmeting
B350xD250 cm

Staander
120×120 mm

Wanden
Zweeds rabat

* Montage is alleen van toepassing binnen een straal van maximaal 60 kilometer v.a. Feanwâlden.

 • Beschikbare productopties

  U kunt de beschikbare opties selecteren en deselecteren door op de betreffende afbeelding van de optie te klikken.
  Een geselecteerde optie wordt aangeduid door middel van een keuzerondje
  of selectie vinkje
  .
  Door het impregneren krijgt het hout een gedegen bescherming tegen de schimmels welke houtrot veroorzaken, met name op alle delen van het hout waar u later nooit meer bij kunt komen. Denk daarbij aan de veer en groef van planken die in elkaar schuiven of planken die bijvoorbeeld deels over elkaar heen worden gemonteerd. Eenmaal gemonteerd kunt u hier niet meer bijkomen met een kwast of verfroller. Door uw hout te laten impregneren heeft u toch een goede bescherming op deze delen.
  Impregneren is geen eindproduct. Voor een complete bescherming dient u het hout na te behandelen door deze te verven. Wij adviseren hiervoor bij voorkeur een olie gedragen verf te gebruiken. Een olie gedragen verf trekt goed in het hout en heeft een zeer goede waterwerende werking, hierdoor blijft het hout nog beter beschermd. De door ons geïmpregneerde houtproducten zijn direct overschilderbaar met alle voorkomende verfsystemen.
  Selecteer hieronder uw keuze:
  Deze overkapping is standaard uitgevoerd met 1 dichte zijwand. U heeft hierbij de keuze of u deze aan de linkerkant of aan de rechterkant wenst.
  Selecteer hieronder uw keuze:
  Deze overkapping is standaard uitgevoerd met 1 open zijwand. U heeft hierbij echter aan de hand van de onderstaande opties de keuze om deze gedeeltelijk of volledig dicht te laten maken. De hoogte/breedte van een horizontaal/verticaal zijwand deel of hekwerk is ca. 100 cm.
  Selecteer hieronder uw keuze:
  Hieronder treft u een aantal optionele keuzeopties aan zoals een vlonder terrasvloer en een complete dakgootset. Een vlonder terrasvloer bestaat uit 28 mm vlonderplanken met antislip groeven, anti-worteldoek, geïmpregneerde vloerbalken, extra hardhouten piketpalen en bevestigingsmaterialen. De vlonderplanken worden mee geimpregneerd in dezelfde kleur als die u heeft gekozen voor de wanden van de overkapping.
  De dakgoot bestaat uit een complete set, inclusief eind- en koppelstukken, 125 mm bakgoot(en), beugels en regenpijp(en) tot aan het maaiveld. Wanneer u één of meerdere van de onderstaande optie mee besteld, worden deze uiteraard meegenomen in de montage en volledig door ons vakkundig gemonteerd.
  Selecteer hieronder uw keuze:


 • Montage van dit model is inbegrepen tot een afstand van maximaal 75 kilometer v.a. Feanwâlden. Is het montage adres tussen de 76 en 125 kilometer v.a. Feanwalden? Dan geld er een toeslag van € 250,- Bij locaties verder dan 125 kilometer is montage helaas NIET mogelijk!
  Selecteer hieronder de juiste optie
 • Het nabehandelen van hout is absoluut noodzakelijk, zelfs bij geïmpregneerd hout. Impregneren beschermd uw hout goed tegen schimmels en andere aanslag die houtrot veroorzaken, maar heeft geen water werende werking zoals een verf of beits. Het is daarom zéér belangrijk om uw aankoop binnen niet al te lange tijd na te behandelen.
  Wij adviseren daarvoor de ProTec Woodstain - een speciaal ontwikkelde vuil- en waterafstotende beits. Met de ProTec beits beschermd u het hout optimaal tegen de weersinvloeden, de natuurlijke vergrijzing en haalt u het maximale uit de levensduur van het hout.
  Introductie video ProTec Woodstain
   
  Selecteer hieronder uw keuze