Houtbouw de Bruin

Bij de Bruin Houtbouw slaat u de plank nooit mis! Al ruim 25 jaar hét adres in Friesland voor hout(bouw)- producten, volledig geïmpregneerde blokhutten, tuinhuizen, priëlen, veranda’s en overkappingen. Van kant- en klare bouwpakketten tot complexe maatwerkprojecten.

Al ruim 30 jaar dé specialist in houtbouwproducten

Van een sfeervol buitenverblijf tot handige berging, bij de Bruin houtbouw bent u verzekerd van een gedegen en duurzaam product.

Alle tuinhuizen, blokhutten, priëlen, veranda’s, garages en overkappingen zijn leverbaar in vele standaarduitvoeringen, maar natuurlijk ook geheel op maat en volgens uw eigen wensen, waarbij u de keuze heeft uit de vele opties zoals meerdere houtsoorten, type dakbedekking en natuurlijk een stevig fundament.

Natuurlijk is al het houtwerk volledig geïmpregneerd waarbij u de keuze heeft uit maar liefst 4 kleuren. Naast de alom bekende “dennengroen” heeft u tevens de keuze uit; notenbruin, antraciet/zwart en de inmiddels bijzonder populaire “Oud grijs”.

10 Jaar garantie
Houtbouw de bruin geeft standaard 10 jaar garantie tegen houtrot op alle geïmpregneerde houtproducten en tuinhout.

Team Houtbouw de Bruin

Andre & Jan
de Bruin

Directeuren

Voor vragen over zakelijke in- en verkoop, maatwerk, facturering en administratie.

Carmelo
Mormina

ICT & Verkoop

Voor vragen over de website, marketing, verkoop en geplaatste bestellingen.

Richard
van Meekeren

Verkoop & Verzending

Voor vragen over producten, prijzen, bestellingen en verzending.

Jack
Haveman

Verkoop & Verzending

Voor vragen over producten, prijzen, bestellingen en verzending.

Disclaimer

Houtbouw de Bruin (Kamer van Koophandel: 54618436), verleent u hierbij toegang tot www.houtbouw-debruin.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen maar behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Houtbouw de Bruin spant zich in om de inhoud van www.houtbouw-debruin.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Op fouten in de visuele weergaven, etc. kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie kan tevens op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Houtbouw de Bruin.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website van Houtbouw de Bruin geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Houtbouw de Bruin. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de website van Houtbouw de Bruin d.m.v. zg. reactie en/of beoordeling. Houtbouw de Bruin oefent hierop beperkte tot geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Voor op de website van Houtbouw de Bruin opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Houtbouw de Bruin nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Houtbouw de Bruin en haar licentiegevers en bezoekers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Houtbouw de Bruin, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Terug naar de hoofdpagina